Nije mogla da zadrži emocije: Jade Thirlwall plakala tokom nastupa Little Mix (video)

Devojke iz Little Mixa održale su promotivni koncert u Londonu, a ovaj događaj bio je jako emotivan za Jade Thirlwall koja nije mogla da zadrži suze tokom izvođenja pesme “Only You”.

Jade nije mogla da otpeva svoj deo jer je briznula u suze, a ostale devojke su joj priskočile u pomoć dok je publika nastavila sa pesmom, a sve to delovalo je veoma emotivno! Mnogi su ovo povezali sa Instagram objavom koju je Jade postavila dan ranije, a gde uz sliku svog psa piše, “kopa rupu da pobegne od mojih problema.”

Mediji nagađaju da je Jade jako emotivna jer se u tajnosti rastala sa svojim dečkom Jedom Elliotom sa kojim je bila u vezi od 2015. godine. Da možda ima istine u svemu gvoori to što su oni poslednji put zajedno viđeni još u avgustu, na letovanju u Grčkoj. Par je više puta sugerisao da zbog obaveza nemaju puno vremena da se viđaju, tako da distanca očigledno predstavlja problem.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Nije mogla da zadrži emocije: Jade Thirlwall plakala tokom nastupa Little Mix (video)

  1. Nisu raskinuli, trebali su da se vide u toku ove sedmice ali Jed je sada u Americi, a Jade ima obaveza oko promoviranja novog albuma.. bila je emotivna zbog toga
    Nisu raskinuli jer mu je Jade prije 2 dana komentarisala sliku i napisala "My angel"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.