Jade Thirlwall raskinula trogodišnju vezu!

Život zvezda nije lak kad su u pitanju veze! Devojke iz Little Mixa tokom godina uverile su se u to na svojoj koži, a sad je red na Jade Thirlwall koja je odlučila da se raziđe sa dugogodišnjim dečkom Jedom Elliotom. Iako među njima postoji ljubav, oboje su zaključili da više nema smisla da budu zajedno.

Kako prenosi MailOnline problem je nastao jer su se njih dvoje bukvalno udaljili, jer nemaju vremena da se viđaju niti misle da će se to promeniti u skorije vreme. “Nema ovde drame, vreme veze je jednostavni isteklo. Toliko dugo su bili odvojeno jer je Jed na turneji sa svojom grupom. Naravo, i Jade radi naporno sa Little Mix, a uskoro joj kreće i velika turneja”, priča jedan izvor.

Jade je svojevremeno pričala da je mesecima ubeđivala Jeda da joj pruži šansu i izađe sa njom, a kad je on to učinio, shvatio je da nije pogrešio! Ona je još 2017. pričala koliko oboje pate jer ne mogu da se viđaju, jer je i tada postojao isti problem koji je i doveo do raskida.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Jasmina nam šalje test o Perrie iz Little Mix!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.