Billie Eilish ambiciozno: Snimala sam prvi album sa namerom da se svidi svima!

U muzičkoj industriji jednostavno nema mesta za skromnost, i to se hiljadu puta pokazalo u praksi – uspevali su najambiciozniji. Billie Eilish to takođe zna, pa je ona u The Tonight Showu sa Jimmyjem Fallonom pričala o svojim ambicijama vezanim za prvi album, pa se dotakla i turneje koja nam sledi naredne godine!

Billie je tako otkrila da je tačno znala da želi mnogo da postigne debi albumom “When We All Fall Asleep, Where Do We Go?” i da je odmah imala ciljeve! “Sa ovim albumom pokušala sam da napravim album koji će se svima svideti. Ima 14 pesama, cilj mi je bio da u jednu prostoriju stavim 14 osoba skroz različitih ukusa, i da se svakome od njih dopadne barem jedna pesma” otkriva Billie.

Sledeći veliki korak njene karijere je i svetska turneja, za koju Billie kaže da će biti skroz “zelena” i da će se potruditi da pomogne prirodi umesto da joj odmogne! “Na ovoj turneji bićemo što zeleniji možemo. Nisu dozvoljene slamčice za piće, fanovi će doneti svoje flašice za vodu, svuda ćemo staviti kante za reciklažu. Te kante su potrebne da bi zaista moglo nekako da se pomogne” zaključuje Billie. Mudro razmišljanje, a ovaj potez privući će još publike!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Billie Eilish

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Kako izgleda 2019. godina Billie Eilish kroz Instagram postove?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.