Idemo opet…Kylie Jenner isprozivana zbog plastičnih operacija

Juče je bio rođendan Kylie Jenner i naravno da su njene sestre bile osobe koje nisu propustile da joj čestitaju. Kim Kardashian je postavila slike koje su posebno privukle pažnju ljudima koji ih redovno optužuju da su se podvrgle plastičnim operacijama. Iako i Kylie i Kim tvrde da je sve na njima prirodno (što i jeste delimično istina) one opet ne kriju da su koristile “prirodne materijale” da bi ispravljale neke sitnice u svom izgledu.

Ono što je izazvalo toliku kontroverziju bila je činjenica da je Kim objavila tri fotografije Kylie dok je još bila beba, napisavši: “Mojoj bebi @KylieJenner srećan rođendan!” Ona je takođe napisala: “Ne mogu da verujem da imaš 23 godine. Najsmešnija i najodanija osoba na svetu. Traženje slika i nalaženje toliko zabavnih uspomena me čini tako srećnom. Volim te više nego što možeš da zamisliš”.

Ljudi se nisu mnogo obazirali na čestitku, već je prvo što im je privuklo pažnju bilo koliko one drugačije izgledaju na slikama od pre 22-23 godine. “Pogledajte se kad ste imale svoja stara lica. Izgledale ste kao ljudi. Kako divno!”, izjavio je neko u komentarima. Kylie je pre nekoliko godina dala izjavu o svojim procedurama, ali je opšte poznato da je izvrtala priču: „Imala sam 15 godina i bila sam nesigurna u svoje usne“, rekla je u svojoj rijaliti emisiji “Life Of Kylie”.

Pročitajte još  Koliko stvari ona krije? Kylie Jenner pokazala dijamantski prsten na ruci, sumnja se da je verena!

“Imam zaista male usne. Tokom jednog od mojih prvih poljubaca, dečko mi je rekao: ‘Nisam mislio da ćeš se dobro ljubiti, jer imaš tako male usne.’ To sam teško podnela. Kada momak koji vam se sviđa, kaže tako nešto, ne znam, jednostavno je na mene uticao. Jednostavno se nisam osećala poželjnom ili lepom.”

Ni Kim ne poriče da je korigovala neke detalje na sebi, mada ni ona nije u potpunosti iskrena. Ono što je priznala je da je salo iz obraza premestila u zadnjicu, ali se jasno vidi da je radila neka zatezanja, da je izvadila pokoje rebro i još gomilu “sitnica”.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram / Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Preterano? Deca Kim Kardashian imaju garažu igračaka automobila!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.