Neprepoznatljiva: Kylie Jenner objavila svoje stare slike pre operacija!

Kylie Jenner (kao i skoro sve članice Kardashian-Jenner porodice) stalno su na udaru zbog plastičnih operacija koje su radile, i kada se uporede slike Kylie Jenner nekad i sad, sasvim je jasno da nije istina da je Kylie radila samo usne i grudi, i da ovde postoje tragovi još operacija. Kylie je povodom rođendana svoje drugarice objavila mnogo svojih starih slika!

Naime, Kylie se jako obradovala rođendanu svoje drugarice Stassie Karanikolaou, sa kojom se druži već devet godina, a da bi Kylie dokazala da je ovo prijateljstvo tako dugo, objavila je neke stare slike na kojima je sa Stassie, ali niko ne razgovara o tome, već svi pričaju o njenoj vrlo primetnoj transformaciji!

Na slici iznad Kylie i Stassie su se tek upoznale, a na svim ovim slikama vidi se Kylie pre nego što je vidno uvećala usne! Naravno, ove slike počele su diskusiju o Kylieinim operacijama ponovo, ali ona je ove slike želela da upotrebi za rođendan svoje najbolje drugarice, koja se takođe mnogo promenila sudeći po novim fotkama.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Ništa bolja od Kylie: Kendall Jenner optužena da širi pogrešnu sliku o korona virusu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.