Ariana ili Selena? BLACKPINK konačno otkrile sa kojom megazvezdom objavljuju duet!

Kada BLACKPINK objavljuje novu pesmu, haos je u medijima i na društvenim mrežama, a prvim singlom “How You Like That” srušeni su neki rekordi za koje ste možda mislili da retko ko može da ih dostigne. Još veća prašina se podigla sada, kada su devojke objavile da imaju duet sa megazvezdom za drugi singl, pa se dugo pričalo da je to bez sumnje Ariana Grande, koja već dugo stoji “na tronu” i dobija odlične duete, pa se umešala priča da je to možda Selena Gomez. Konačno imamo vesti: u pitanju je… Selena Gomez!

Devojke su kasno sinoć potvrdile da je Selena Gomez saradnica na njihovom drugom singlu za dugoočekivani BLACKPINK album, objavivši poster na kom konačno piše i datum izlaska singla! Poster je, kao i u prethodnom stilu za singl, dosta “nežniji” i u retro fazonu, tako da nije odvažan i mračan kao “How You Like That” – Selenina pesma sa devojkama možda ima veze sa slatkišima, a Jennie je to nagovestila kad je duet najavila sa “istopićete se”! Singl možemo očekivati 28. avgusta, tako da čekanje neće biti predugačko!

Saradnjom se pohvalila i Sel, pa je napisala da je jako uzbuđena zbog celog projekta. Nama se uopšte ne dopada što Selena dobija masovni hejt na društvenim mrežama, pa su fanovi “razočarani” što nije u pitanju Ariana Grande, i ne daju šansu ovoj pesmi. Ipak, ima i onih koji poštuju izbor BLACKPINK i jedva čekaju da čuju šta su devojke spremile – kom timu vi pripadate, da li ste želeli Ari ili ste oduševljeni što je to Sel?

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Šta mislite, koja od ovih pet k-pop grupa je na meti organizatora u Srbiji?

Foto: Instagram/BLACKPINK

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

6 thoughts on “Ariana ili Selena? BLACKPINK konačno otkrile sa kojom megazvezdom objavljuju duet!

  1. Totalno sam odusevljena sto je Sel u pitanju <3 <3 <3 Hvala dragom Bogu. Mislim da ce pjesma biti veliki hit i ne vidim razlog zasto su fanovi razocarani. Ne mogu docekati full album i singlove 21 i 28 avgusta <3 <3 <3

  2. Ja sam Selenator tako da mi je drago sto je Sel u pitanju ali BiH bila i srećna da je Ariana bila izbor

  3. Ja sam oduševljen što je Selena,pesma će sigurno biti mega hit.Stvarno ne znam šta je sa ljudima pa je toliko hejtuju,meni barem svaki duet koji je Selena snimila je hit i dan danas ih sve slušam.

  4. Ja sam se nadala da će biti G-dragon jer su i za njega govorili da će možda da radi sa BP-om , ali sve jedno , jedva čekam novu pesmu 😘

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.