Kylie Jenner o maloj Stormi: Izgleda kao ja kad sam bila beba!

Kada pogledate Kylie Jenner sad, to uopšte ne liči na njen pravi izgled zahvaljujući svim operacijama koje je prošla. Ipak, ona kaže da ćerka baš liči na nju!

Nismo sigurni na koji izgled tačno Kylie misli, ali Stormi je po njenim rečima već preslikana majka! „Ona je dobro. Još uvek je gledam po ceo dan, ista je kao ja kad sam bila beba“ odgovorila je Kylie svom fanu na Twitteru koji je pitao kako je Stormi! Mlada mama Kylie ovih dana je na Twitteru podelila sa svetom i da je baš bolesna ovih dana, ali je juče otkrila da se napokon oseća bolje.

Što se tiče fotografija na društvenim mrežama, Kylie je i dalje jako tiha pa je na Snapchatu objavila samo jednu fotografiju sa svojim dečkom Travisom Scottom, a Stormi je takođe objavila samo jednom, s tim što ta ekskluzivna fotka apsolutno vlada Instagram rekordima sa 14 miliona lajkova u jednom danu!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Tragom starije sestre: Kylie Jenner izbušila grudi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.