Još operacija: Šta je Kylie Jenner uradila sa svojim obrazima?

O mnogim zvezdama tek se nagađa koje plastične operacije su uradile ne bi li izgledale kako izgledaju danas, ali kad su Kardashian-Jenneri u pitanju, njihove operacije vrlo su očigledne i ima ih toliko da su u odnosu na njihove slike iz mladosti apsolutno neprepoznatljivi. To se naročito vidi na Kylie Jenner, čije slike iz mlađih dana nemaju nikakve veze s njenim današnjim izgledom – zato je ona često na meti uvreda, a velike kontroverze krenule su i oko njenog rođendana, kada je Kim Kardashian objavila stare Kylieine fotke da proslavi Kyliein veliki dan, ali sve se pretvorilo u priču o plasičnim operacijama. Ta priča vraća se ponovo na društvene mreže, sada zbog nove slike!

Naime, Kylie je trenutno na udaru zbog novog Instagram Storyja na kom joj obrazi izgledaju prilično veliko, u šta se i sami možete uveriti na slici ispod. Sve deluje još ozbiljnije kada obratite pažnju na njenu fotku s leve strane, koja je napravljena pre nego što se Kylie podvrgla estetskim operacijama, a i bez te slike je vidljivo da su joj obrazi neprirodno veliki.

Na Twitteru trenutno kruže uvrede na račun Kylie da sa novim implantima u obrazima (ako ih je zapravo radila) izgleda kao 40-godišnjakinja i da joj užasno stoje, a ljudi se uglavnom pitaju da li joj je samo bilo dosadno i želela je na nešto da potroši novac ili zaista nije bila zadovoljna izgledom svog lica. Plastične operacije i dalje su ne tako omiljene u javnosti i ovakve uvrede trpe mnoge zvezde koje su radile i minimalne korekcije iz potrebe da se osećaju samouverenije, ali kod Kylie je možda sve otišlo predaleko – to možete proceniti i sami.

Pročitajte još  Kylie Jenner ima teoriju: Sva Kardashian-Jenner deca su rođena u parovima!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.