Teorija koja izaziva mnogo pažnje: Kylie Jenner je mrtva još od 2013. godine?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
9111
Views:
265

Slažemo se, Kylie Jenner odjednom je prešla put od članice klana Kardashian Jenner koja je bila najmanje interesantna medijima pa do prave zvezde za koju se danas svi otimaju a najveću zaslugu za to imaju drastične promene u njenom izgledu… toliko drastične da ima onih koji veruju kako ova današnja Kylie nije ona od pre!

Devojka čiji je nadimak na Twitteru LK objavila je fotku na kojoj vidimo Kylie iz 2013. i iz današnjice a uz to je stavila komentar, “Nova teorija zavere: Kylie Jenner je umrla 2013. godine i zamenjena je klonom koji uopšte ne liči na nju. I zaista, stara Kylie i nova Kylie kao da su potpuno druge osobe a ova Twitt poptuno anonimne osobe lajkovan je i šerovan više desetina hiljada puta!

Naravno, čitava stvar zamišljena je kao šala ali svima je bilo interesantno da uporede razlike. Ako se pitate otkud ovolike promene, radi se o tome da je Kylie uradila nekoliko plastičnih operacija (najvidljivija se odnosi na njene usne), počela mnogo agresivnije da se šminka ali i da naporno vežba. Naravno, ne treba zaboraviti ni to da je ona te 2013. godine imala tek 15 godina pa je tu i faktor odrastanja.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Justin Bieber: Ne vređajte Kylie Jenner, ne znate koliko joj teško!

Foto: Instagram/Kylie Jenner

5 thoughts on “Teorija koja izaziva mnogo pažnje: Kylie Jenner je mrtva još od 2013. godine?

  1. Mislim da nije stvarno mrtva,tako su govorili i za Miley! Kylie se promenila jer odrasla i imala je punooo operacija. Ne verujem da je mrtva

  2. Devojka samo ima para i moze da priusti da sa 18 ili koliko vec godina uradi plasticne operacije…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.