Sve je spremno: Kylie Jenner odbrojava dane do porođaja?

Dok još čekamo da uopšte potvrdi da je sve ovo istina, a to smo napisali toliko puta da ova rečenica postaje ustaljeni početak vesti o njoj, Kylie Jenner je navodno spremna da postane majka i porođaj će se dogoditi za svega nekoliko dana!

Kako izvor za E! News kaže, porodica Kardashian-Jenner spremila je sve za Kyliein porođaj i Kris Jenner se posebno angažovala da sve bude tu na vreme, a Kyliein termin je početkom februara pa se dani polako odbrojavaju. „Kylie je nervozna zbog porođaja ali sestre joj pomažu da smiri svoje strahove i pokušavaju da je spreme na ono što je čeka“ otkriva izvor.

Naravno, Kardashian-Jennerima lepota je negde na prvom mestu tako da je izvor potvrdio i koliko je Kylie uzbuđena što će napokon moći naporno da vežba da se vrati na svoju liniju – „Jako je uzbuđena što će moći da skine kilograme koje je dobila tokom trudnoće pa će to biti jedan od prvih prioriteta čim se mama i beba vrate kući“ tvrdi izvor, što uopšte ne zvuči kao da nije istina. Februar se bliži, što znači da se čekanje cele javnosti da Kylie progovori bliži kraju!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  "Ti si anđeo": Kylie Jenner donirala milion dolara!

3 thoughts on “Sve je spremno: Kylie Jenner odbrojava dane do porođaja?

  1. E! News često griješi, sjećate se novog početka Jelene? "Nisu zajedno" sve dok nisu potvrdili i sami!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.