U doba virusa: Šta Kylie Jenner planira za rođendansku proslavu?

Danas je Kylie Jenner rođendan, a opšte je poznato da ona zna da napravi dobru (i skupu) žurku. Ove godine, međutim, nemamo baš idealne uslove za tolerisanje ovakvih žurki, zbog pandemije koja se i dalje širi neverovatnom brzinom. Međutim, to izgleda ne sprečava Kylie sugeriše kako će od svog rođendana napraviti žurku godine (a i nije kao da ove godine ima neku konkurenciju, pošto svi izbegavaju žurke).

Pored bazena u svojoj raskošnoj vili Kylie je postavila ogroman natpis: “HBD KYLIE”, kao i cvetni aranžman pored. Ne znamo još kako Kylie tačno planira da izvede ovu proslavu, s obzirom na to da neće moći da pravi ništa van svoje vile, a ne znamo ni ko će biti voljan da sebe izlaže riziku u doba pandemije. Kardashian/Jenner klan virus ni ranije nije sprečavao da iznajmljuju cele klubove zarad svojih privatnih žurki, da redovno odlaze u luksuzni restoran “Nobu”.

Kylie nije mnogo odavala o tome kako će proslaviti svoj rođendan, niti ko će na njemu biti, ali su novinari dosta nagađali o tome koliko daleko je ona spremna da ode da bi napravila žurku koju će ljudi, kao i uvek, pamtiti. Kylie je ovu nedelju obeležila pojavljivanjem u spotu Cardi B za pesmu “WAP”, u kojoj je blistala u leopard toaleti. Iako su je mnogi na internetu isprozivali zbog pojavljivanja u spotu, jer jednostavno nije imala nikakvu poentu i smučila se javnosti, Kylie je ipak imala podršku Cardi B.

View this post on Instagram

#WAP

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

U sledećih nedelju dana videćemo da li će Kylie raditi išta po pitanju svoje rođendanske žurke i da li će jednom ove godine odigrati pametno i pridobiti javnost na svoju stranu, a to nam ostaje samo da sačekamo.

Pročitajte još  Nadajmo se da će ljubav opstati: Kylie Jenner uradila Travisu Scottu trajnu tetovažu!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram / Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.