Gotovo: Cardi B pokrenula razvod, muž je varao!

Cardi B i njen suprug Offset oduvek su imali buran brak, ali on je sad definitivno završen! Naime, muzičarka je ta koja je povukla nogu jer je uverena da ju je suprug više puta varao, i da ne postoji način da on sad popravi načinjenu štetu.

Kako prenosi E! News na osnovu papira u koje su imali uvid, Cardi tvrdi da je brak definitivno uništen i da ne postoji način da se njih dvoje pomire. Naravno, reperka je zatražila da Offset plaća alimentaciju, a nada se i da će njihov razlaz proći mirno. Cardi je još u decembru 2018. godine rekla da se razvodi. ali tad je Offset ipak nekako uspeo da spasi situaciju. Kako je tad bilo rečeno, oni su odlučili da pokušaju da ostanu zajedno zbog svoje ćerkice.

Cardi je i tad znala da je on vara, ali je ipak istakla da joj to nije presudno. “Naravno da me je on varao, ali odlučila sam da ostanem sa njim i mnoge je to naljutilo. Mnoge žene sam razočarala. Međutim, ako volite nekog i prestanete da budete sa njim, nećete biti srećni dok sa tom osobom ne porazgovarate”, pričala je ona. Očigledno je da međutim posle svega ipak sigurna da je razvod jedina prava odluka.

Prilično pouzdani People preko svoih izvora navodi da Offset nije umeo da postane porodičan čovek. “On ju je varao sve vreme, ali Cardi je gledala na drugu stranu zbog njihove bebe. Isto tako, nije htela da se osramoti. Međutim, sad joj je dosta! Inače, njih dvoje nemaju predbračni ugovor, tako da će podeliti sve što su zaradili u toku braka. To i ne bi trebalo da bude problem, jer njihovo bogatstvo gotovo da je podjednako! Kako se prognozira, Offset je “težak” 26 miliona dolara, a Cardi B dva miliona manje.

Pročitajte još  MTV EMA: Trijumf BTS, Tini opet izgubila od Lali!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Cardi B

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.