Cardi B tvrdi da je Nicki Minaj kriva za sve: Lepo smo se dogovorile, a onda je nastavila da me napada!

Iako je Cardi B nedavno izašla iz zatvora zbog fizičkog napada, iako je isto tako i napala Nicki Minaj na New York Fashion Weeku, reperka tvrdi da je Nicki ta koja je odgovorna za sve što se dešava, jer je prekršila dogovor koji su one imale.

“Dva puta sam pričala sa njom, i razumele smo se”, kaže Cardi za W magazin. “Međutim, nastavila je da provocira. Mogla sam da uzmem milione na turneji sa Brunom Marsom, ali sam sve to žrtvovala da bih bila sa ćerkom. Volim moju ćerku, ja sam dobra mama”, priča ona besno. “Ona koja nema decu sme da lajkuje komentar u kome se vređa moja sposobnost da budem mama? Svi mi kažu da nije trebalo da je napadnem tamo, ali nije da zvezdu možete da sretnete u prodavnici ili na ulici.”

Ona je branila i svoj brak sa Offsetom iako su joj svi govorili da je to jako loša ideja. “Imali smo i mi sumnje, jer je naša veza drugačija. On stalno putuje, kao i ja. Mi smo izvođači. Viđali smo se dva puta nedeljno, on je poznat kao ženskaroš, a ja kao neko ko to ne trpi. Međutim, volim se, i bli smo uplašeni da ćemo izgubiti jedno drugo”, zaključuje Cardi B.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Cardi B

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

One thought on “Cardi B tvrdi da je Nicki Minaj kriva za sve: Lepo smo se dogovorile, a onda je nastavila da me napada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.