Žao mu je: Offset se iskreno izvinjava Cardi B za prevaru u videu na Instagramu!

Postoje ljudi koji nikada ne bi oprostili prevaru, a nismo sigurni da li u te ljude spada i reperka Cardi B, ali njen muž Offset iz grupe Migos se javno izvinio za sve što je učinio.

Iako je ovo moglo da se izvede i van kamera, Offset je očigledno želeo da bude siguran da svet zna da mu je žao zbog svega, tako da je reper snimio emotivnu poruku na Instagramu u kojoj je ispričao koliko mu je krivo i da je pogrešio! „Mnogo stvari nam se dešava ovih dana, i previše smo u medijima. Cardi, osramotio sam te. Izludeo sam te. Uradio sam nešto što ne bi trebalo, i strašno mi je žao. Žao mi je što sam slomio tvoje srce, naše obećanje, i obećanje Bogu jer sam postao sebičan muž“ priča Offset Cardi.

„Želim da budem bolja osoba i da skinem ovo s vrata. Izvinjavam ti se, Cardi, i jako te volim“ zaključuje on. Jako je zrelo od Offseta što je odlučio da sve prizna i podnese krivicu, ali pitanje je kako će Cardi na ovo reagovati. Ipak, on je na kraju videa poručio da mu je jedina rođendanska želja da mu se ona vrati, i da sa ćerkom Kulture zajedno proslave Božić.

F O R G I V E M E @iamcardib A L L I W A N T F O R M Y B D A Y

Објава коју дели OFFSET (@offsetyrn) дана 14. Дец 2018. у 7:05 PST

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Glasajte odmah: Kompletna lista MTV VMAs nominacija je stigla, dominiraju Ari i Tay!

Foto: Instagram/Cardi B

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “Žao mu je: Offset se iskreno izvinjava Cardi B za prevaru u videu na Instagramu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.