Jin (BTS): Posao mi propada, brat je morao da proda kola!

BTS nedavno je gostovao u jednom radio šou, a član grupe Jin šokirao je sve informacijom da se njegov stariji brat Kim Seok-jung nalazi u teškoj situaciji. Kako je on istakao, restoran koji mu je jedini izvor prihoda je pred gašenjem zbog korona virusa, pa njemu preostaje sve manje novca.

Seok-jung otvorio je restoran 2018. godine, a Jina je postavio za direktora. Međutim, stvari idu jako loše, prenosi Pinkvilla. “Moj brat radi u industriji hrane i situacija je sad jako loša. Često se sastajemo i pričamo o tome kako da popravimo stvari. Zato mogu da kažem da do određenog stepena razumem kako je ljudima zbog virusa.” Jin dodaje i da je njegov brat počeo da rasprodaje svoju imovinu kako bi spasao posao. “Prodao je i kola da bi pomogao poslu. Mene srce boli zbog toga, pa pokušavam da smislim kako da mu pomognem.”

Kao što možete da pretpostavite, Jin se nakon ovih reči našao na meti velikih napada. Naime, njega mnogi osuđuju jer dozvoljava da njegov brat rasprodaje imovinu umesto da uloži samo delić svog velikog bogatstva. Iako to čak zvuči, logično, neki fanovi kažu da stvari nisu tako jednostavne. “Prilično sam siguran da on želi da uloži novac, ali moguće je da mu Big Hit Entertainment ne dozvoljava da troši mnogo novca. Isto tako, možda njegov stariji brat ne želi da prihvati novac jer želi da bude samostalan. Zašto svi to ne shvatite?”

Pročitajte još  BTS pisao svom fandomu: Nema predaje!

Razlog zbog čega mi ne osuđujemo Jina jeste upravo što je on sam ispričao ovu priču. Druge zvezde uvek kriju priče o braći i sestrama koji često žive jako loše, ali Jin govori o svemu toliko otvoreno jer očigledno već čini sve što može. Da li njegov brat ne želi novac ili Jin iz nekog razloga ne sme da mu pomogne ne znamo, ali ovde se ne radi o tome da je on nekakva škrtica koja misli samo na sebe. Ipak, najpametnije je reagovao onaj deo fandoma koji je apelovao na sve koji žive u Seulu da posete ovaj restoran koji još uvek radi, jer to je način da ga spasu!

Autor: Famoza.net 

Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Marinin blog: Recenzija BTS albuma "BE"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.