Liam Payne novim otkrićem podgreva povratak 1D!

Uopšte nije lako biti directioner ovih dana! Naime, povremeno nam dođu lepe vesti koje podgrevaju nade o okupljanju grupe, ali onda usledi hladan tuš. Nastavljajući u stilu toplo-hladno, Liam Payne nagoveštava da se nešto ozbiljno dešava ovih dana!

Liam je nedavno pričao kako je dobio rođendanske čestitke od drugih članova grupe, ali je sad u svom novom TikTok liveu poručio i kako momci imaju više grupa u kojima redovno održavaju kontakt! On naravno nije išao u detalje, ali zaista nam je teško da poverujemo kako to podrazumeva i Zayna Malika. Svi momci su više puta istakli da je sa Zaynom nemoguće ostati u kontaktu, a poslednji je to učino Niall Horan.

U jednom intervjuu, on je otvorio dušu pa je rekao, “Otkad ga znam, sa Zaynom je bilo najteže ostati u kontaktu. Onda smo totalno prekinuli da pričamo pre par godina. Da budem iskren, to je tako. Imate ljude sa kojima ste prijatelj, i ljude sa kojima to niste.” Ako znamo da je Niall čovek koji je majstor da šarmira ljude, a tako govori o Zaynu, bićemo šokirani ukoliko se on ikad vrati. Šokirani smo svakako jer kladionice iz nekog razloga i dalje veruju kako su velike šanse da se to desi.

Kako prenosi Express, kladionice ne odustaju, pa i dalje veruju da grupa ima pristojne šanse da do kraja 2020. godine najavi datum okupljanja. Isto tako, oni najavljuju i da su veće šanse da Zayn bude deo svega, iako mi ne razumemo na čemu zasnivaju toliki optimizam. Ako nas neko pita za prognozu, zaista verujemo da od svega neće biti ništa minimum do 2022. godine. Isto tako, sve više od neke skraćene turneje i možda par novih pesama predstavljalo bi pravo čudo. Ipak, ukoliko interesovanje javnosti bude veliko, možda sve bude skoro isto kao što je nekad bilo.

Pročitajte još  Zαyn Mαlik - Bαlkαn

Autor: Famoza.net 

Foto: Inside Sony Music

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Liam Payne novim otkrićem podgreva povratak 1D!

  1. One Direction će se vratiti, pazite šta vam govorim 😊❤️🌎🇬🇧🇨🇮

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.