Drama se nastavlja: Cardi B planira Božić sa Offsetom, ali neće da mu oprosti!

Drama se nastavlja: Cardi B planira Božić sa Offsetom, ali neće da mu oprosti!

Trenutno najzanimljiviji holivudski rijaliti predstavlja brak reperskog tandema Offset i Cardi B, a iako je na svom koncertu odbila da mu oprosti prevaru i pruži novu šansu, mediji javljaju da će njih dvoje Božić ipak provesti zajedno!

Offset je nakon neuspešnog udvaranja reagovao na Twitteru, rekavši da ga je sramota. “Sve moje loše stvari su izašle u javnost, pa sam mislio da je u redu i da se izvinim na isti način. Ja sam samo crnac koji je pokušao.” On je ipak našao snage i da se našali, pa kaže “Dobro da joj nisam poneo i balone.” Ipak, čini se da se srce Cardi B ipak kravi, pa će njih dvoje praznik dočekati kao porodica.

Ona želi da on bude deo života njihove bebe Kulture, pa ga je pozvala da zajedno dočekaju Božić”, priča jedan izvor za E! News. “Ovo je prvi Božić za Kulture i Cardi mnogo znači da porodica bude na okupu.  Nema sumnje da će Offset pokušati da iskoristi i tu priliku! Nekadašnji par inače je osudio sve navode na internetu da njih dvoje samo prave predstavu za javnost.

Autor: Famoza.net

Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Cardi B propustila ćerkine prve korake: Ne mogu to da prihvatim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.