Pravo niotkud: Cardi B videom objavila razvod!

Cardi B i Offset delovali su kao čudan, ali vrlo zaljubljen par koji je već godina u braku i ima zajedničko dete. Iako čak ni tabloidi nisu pričali da sa njima nešto nije u redu, reperka je sad javno objavila da se oni razvode!

“Svi me gnjave oko toga šta se dešava, ali pokušavam da sredim stvari sa ocem mog deteta, a mi smo stvarno dobri prijatelji i poslovni partneri”, priča ona u svom novom Instagram videu. “On je oduvek bio neko kome pojurim da razgovaramo i puno se volimo, ali stvari nisu išle već dosta dugo i nije to ničija greška. Mislim da smo prerasli ljubav i više nismo zajedno. Ne znam. Možda će trebati vremena za razvod i uvek ću ga voleti jer je otac mog deteta i tako.”

Offset i Cardi B imaju ćerkicu Kulture kojoj je tek četiri meseca, a u tajnosti su se venčali septembra 2017, što je Cardi objavila tek u junu ove godine. Sve ovo je veliko iznenađenje kad znamo da je sad već bivši par prošle nedelje zajedno bio jednom koncertu gde su se čak i ljubili, a ona ga je hvalila rečima, “Hvala ti mužu. Tako je sjajan.”

View this post on Instagram

There you go..peace and love

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Cardi B

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Pravo niotkud: Cardi B videom objavila razvod!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.