Dove Cameron: Testo sa sirom me najbolje razume!

Dove Cameron uradila je interjvu za časopis Delish koji je posvećen kulinarstvu i ishrani pa je malo pričala i o svojim navikama ali i dečku Thomasy Dohertyju.

Dove tako kaže da bi mogla da filozofira o tome kako se zdravo hrani, ali da joj ništa ne prija više od jednog klasika a to je testo sa sirom! “Kad nisam OK, kad ne želim da razmišljam šta će biti sutra, potrebno mi je neko da me razume a najbolje me razume testo sa sirom. Svaki put bez greške”, priča ona. “Pritom, ne pričam o o takvoj jelu kako ga spremaju u nekom fensi restoranu. Ne, govorim o jeftinoj varijanti iz prodavnice!”

Dove ističe da je to otprilike jedino što zna da spremi i da bi pored nje, njen dečko Thomas Doherty ostao gladan! “Ne umem da kuvam, pa sve da mi i život od toga zavisi! Problem mi je da mu spremim i doručak. Međutim, on baš ume da kuva, priprema sjajne stvari i postao je i ljubav mog života zbog toga”, priča ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Dove Cameron

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Slatko: Ari, Dove, Jus, Sofia, Marija Žeželj i druge zvezde obeležile Dan majki!

3 thoughts on “Dove Cameron: Testo sa sirom me najbolje razume!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.