Dove Cameron o poremećajima u ishrani: Grešila sam zbog njih, ali ne treba da se ljutim na sebe!

Dove Cameron jedna je od Disney zvezda koje svoje društvene mreže stvarno koriste kao platformu preko koje mogu da prenose važnu poruku.

Dove takođe spada u grupu zvezda koje su imale poremećaje u ishrani, s obzirom da je patila od anoreksije, ali to je nije zaustavilo i nastavila je da se bori – dovoljno hrabro da o tome priča i sa fanovima. Kada ju je fan upitao da li nekad pravi neke greške za koje krivi anoreksiju, bez problema je potvrdno odgovorila! „Da, i to je u ljudskoj prirodi. Trik je da ne budete ljuti na sebe i da se ne stidite. Staviti zdravlje ispred spoljašnje slike – to je jako teško i ta priča uvek traje“ smatra Dove.

U međuvremenu javio se još jedan fan koji je patio od istog problema, a susreo se i sa bulimijom, tako da razume Dovein problem. „Oporavak je haos. Ali ja sam probala da oko sebe oformim grupu koja me razume – recimo, toliko puta sam pričala Sofiji Carson, Cameronu Boyceu i Thomasu Dohertyju da ne želim da jedem, ali oni su mi pomogli da uspem“ zaključuje ona. Hrabro priznanje!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Dove Cameron

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Dove Cameron objasnila da nikad ne krije tajne od fanova!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.