Vreme je za novi početak: Marcus i Martinus otišli kućama, nema ih na sceni do leta!

Dok nas naši MMeri zasipaju pitanjima kad će se momci vratiti u naše krajeve, Marcus i Martinus su se u međuvremenu vratili kući u Norvešku jer su petak održali svoj poslednji koncert na “Moments” turneji, makar za neko duže vreme.

Momci su 30. marta imali nastup u Milanu a nakon toga sledi pauza sve do leta, odnosno 23. juna kad će se vratiti na scenu ali samo za koncerte u svojoj Norveškoj gde su ujedno i najpopularniji. Da li oni imaju planove da prošire turneju i vrate se u neke zemlje je teško reći, ali ne bismo polagali nade u to. Jednostavno, dolasci zvezda su retke pojave i zato morate iskoristiti svaku priliku da ih vidite jer drugog puta ili neće biti ili on neće biti tako brzo.

Šta dalje? Da odgovorimo i na večno pitanje – ne znamo da li će se momci vratiti jer to najviše zavisi od organizatora i njegovog utiska o vama. Ukoliko je on zadovoljan prodajom karata, to će se definitivno desiti a Famoza će sa njim svakako razgovarati ovih dana. Do tad, pogledajte intervju koji smo uradiil sa njima – čini nam se da su baš uživali!

Autor: Famoza.net
Foto: Anđela Joković/Famoza

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Nastup je danas: Marcus i Martinus se vratili na Balkan!

4 thoughts on “Vreme je za novi početak: Marcus i Martinus otišli kućama, nema ih na sceni do leta!

  1. Da li postoji mogućnost da će ponovo doći kod nas pošto su dodali još neke gradove u kojima su bili na turneju?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.