Dove Cameron: Liv i Maddie nisu izmišljeni likovi!

dove-cameron-bello-mag-feature-october-03

Dove Cameron uradila je prelep editorijal za časopis Bello a u njemu je pričala o svojoj seriji “Liv and Maddie”, otkrivši nam da njih dve zapravo postoje!

Kako Dove kaže, Liv i Maddie su stvarne jer predstavljaju dve potpuno različite strane njene ličnosti! “Praktično sam se srodila sa njima na svaki način! Kad biste podelili moju ličnost po sredini, dobili biste Liv i Maddie. One su bukvalno tako nastale! Ja sam došla na ideju da one budu ovakve, zajedno sa producentima i autorima scenarija. One su različite polovine mene.

Dove ističe i da je jako uzbuđena što će 8. decembra glumiti u predstavi Hairspray Live! i to u društvu Ariana Grande! “Ne mogu vam opisati koliko sam uzbuđena, jako sam volela i film i mjuzikl. Dva puta sam je gledala u pozorištu jer mi se jako svidela!”, pojašnjava ona. Posetite http://www.bellomag.com/ gde možete preuzeti aplikaciju i čitav časopis, potpuno besplatno.

dove-cameron-bello-mag-feature-october-01

dove-cameron-bello-mag-feature-october-02

dove-cameron-bello-mag-feature-october-04

dove-cameron-bello-mag-feature-october-06

dove-cameron-bello-mag-feature-october-07

dove-cameron-bello-mag-feature-october-08

FOTO: Amanda Peixoto-Elkins/Bello

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Dove Cameron: Imam psihički problem ali borim se sa njim!

6 thoughts on “Dove Cameron: Liv i Maddie nisu izmišljeni likovi!

  1. Jel ste vi opazili da na jednoj slici pise by neko ime neke Amande ja mislim i onda Aleksandar Tomovic? Na Doveinoj slici za casopis ne znam kako da objasnim

  2. Prelepa je *-*
    Takođe, pored ove zanimljive priče, ja poznajem dve bliznakinje, od kojih je jedna skroz nežna i fina a druga igra fudbal i druži se sa dečacima, i odavno ih vidim kao Liv i Medi 😀

  3. Divna je.
    Famozo imam pitanje.Da li biste takve stvari tj.činjenice i sve to pisali o npr.Elizabeth Gillies?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.