Dove Cameron: Ne smem ni da pričam šta mi je radio bivši!

Dove Cameron sve je jako iznenadila kad je 2016. godine raskinula vezu sa tadašnjim verenikom Ryanom McCartanom. Dok je muzičar stalno pričao da ne razume zašto ga je Dove ostavila, ona je tvrdila da je imala itekako jake razloge, a tome je sad i pričala u intervjuu za Seventeen.

“Meni je to bila prva veza, ona se dešava i na ekranu i van njega”, priča Dove. “Puno toga kroz šta sam prošla u toj prvoj vezi, dno dna, o tome nisam pričala javnosti. Mislila sam da moram da budem savršena, a moj tadašnji partner mi je to i sugerisao. Ljudi su mislili da puno pričam o našoj vezi, ali jedva da sam išta otkrivala.”

Glumica i pevačica kaže da je danas veoma srećna sa Thomasom Dohertyjem. “Znam da zvuči otrcano, ali otkako sam ga srela, imam utisak da se zemlja pomera za nas dvoje. Rekao mi je da me voli nedelju dana nakon što me je upoznao, i od toga ne odustaje. Ona je čista duša. Strpljiv je, skroman i darežljiv. Nikad nisam osetila takvu jednakost u vez, pravo priznanje ko smo i šta smo zajedno.”

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Dove Cameron

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Vaš dnevni horoskop za petak, 15. januar 2016. godine

One thought on “Dove Cameron: Ne smem ni da pričam šta mi je radio bivši!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.