Dove Cameron otkriva: Imala sam anoreksiju jer sam mislila da je najvažnije da izgledamo mršavo!

Dove Cameron je jako mlada ušla u svet slavnih i odmah je osećala pritisak jer se od nje očekivalo da bude dobar idol iako nije znala šta to zapravo znači!

Baš zato što nije znala kako bi trebalo da se ponaša, Dove je zapala u problem sa poremećajem u ishrani opsednuta savršenom slikom. „Nikad ne pričam o ovome, ali imala sam veliki problem sa anoreksijom, nekad nisam jela danima. Tad sam smatrala da moram da budem ekstremno mršava i da će me tako svi voleti. Najiskrenije sam verovala da mi je najvažnije da budem što mršavija da bih imala poštovanje“ napokon otkriva Dove.

Dove je shvatila da jako greši u momentima kada je videla druge zvezde kako svoje fanove savetuju, pa je došla do zaključka da mora ozbiljno da se promeni, a o svojim problemima sada razgovara jako otvoreno i smatra da takav pristup treba svi da imaju. „Ne želim da živim pod pritiskom i da stvaram sliku savršenog života, a to danas mnogi rade. Ne želim da kažem da sam srećna i da je sve u redu kad često nije tako“ kaže ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Dove Cameron

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Dove Cameron u suzama: Završeno je snimanje "Liv and Maddie"

One thought on “Dove Cameron otkriva: Imala sam anoreksiju jer sam mislila da je najvažnije da izgledamo mršavo!

  1. Baš mi je žao, ona mi je vrlo draga, tako da mi je drago što je sada dobra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.