Demi Lovato pravi pauzu na društvenim mrežama!

Demi Lovato dobila je ogroman feedback nakon što se umešala u Taylor/Scooter dramu, zajedno sa mnogim poznatim ličnostima kao što su Halsey, Brandon Urie, Kendall Jenner i dr. Međutim, to na nju očigledno nije dobro delovalo, pa je odlučila da malo odmori od društvenih mreža.

Demi je dosta učestvovala u svađi između Taylor i Scootera, prvo objavivši poveliku poruku na Instagram story-ju, a zatim nazvavši Tayinog najboljeg druga homofobom, na šta je on odgovorio “Religiozno slušam tvoju muziku, ali ne možeš da se porediš sa mnom koji sam (sa Scooterom) potpisan bio 6 godina, a ti tek nekoliko meseci…”

Pevačica je trećeg jula na Instagram story objavila da će se izlogovati sa društvenih mreža “na neko vreme” i zamolila je svoje fanove da budu ljubazni. Demi je takođe pre neki dan uginuo ljubimac Bailey i ona je iskoristila da na Instagramu napiše srceparajuću poruku, tako da je razumljivo zašto želi da se izoluje na neko vreme. Nije poznato kada će se Demi vratiti, ali kako izgleda, ova pauza bi mogla da potraje celo leto!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Kim Kardashian se obratila Taylor: Lažovčino, misliš samo na sebe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.