Shawn Mendes dobio poljubac od mlađeg fana!

Shawn Mendes nas nikad nije izneverio kad je u pitanju kultura i ljubaznost koju svaka poznata ličnost treba da ima! Na njegovom Instagramu osvanuo je snimak sa nedavnog koncerta u Denveru u Koloradu, a snimak je ubrzo osvojio i fanove, ali i druge zvezde!

Na snimku možemo videti Shawna kako prilazi devojčici, pruža joj zagrljaj i dozvoljava joj da ga na kraju poljubi u obraz! Shawnu nije bilo bitno što ga devojke oko male devojčice diraju po kosi i rukama, jedino na čemu je njegova pažnja bila u tom trenutku je devojčica sa snimka.

Snimak se proširio, a pevačica Halsey nije odolela da ne prokomentariše “Zašto si najslađi dečko na svetu”, a neki fanovi su na to dodali “Ona nikad neće zaboraviti ovaj momenat”, “Classy, bravo!” i “Ti si naš anđeo”.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Shawn Mendes: Mrzim Shawna Mendesa!

One thought on “Shawn Mendes dobio poljubac od mlađeg fana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.