Shawn Mendes dobio poljubac od mlađeg fana!

Shawn Mendes nas nikad nije izneverio kad je u pitanju kultura i ljubaznost koju svaka poznata ličnost treba da ima! Na njegovom Instagramu osvanuo je snimak sa nedavnog koncerta u Denveru u Koloradu, a snimak je ubrzo osvojio i fanove, ali i druge zvezde!

Na snimku možemo videti Shawna kako prilazi devojčici, pruža joj zagrljaj i dozvoljava joj da ga na kraju poljubi u obraz! Shawnu nije bilo bitno što ga devojke oko male devojčice diraju po kosi i rukama, jedino na čemu je njegova pažnja bila u tom trenutku je devojčica sa snimka.

Snimak se proširio, a pevačica Halsey nije odolela da ne prokomentariše “Zašto si najslađi dečko na svetu”, a neki fanovi su na to dodali “Ona nikad neće zaboraviti ovaj momenat”, “Classy, bravo!” i “Ti si naš anđeo”.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Bila je tu od samog početka rada portala, međutim zbog drugih obaveza napravila je dužu pauzu, da bi se napokon vratila tri godine kasnije. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Odličan je: Charlie Puth snimio svoju verziju hita Shawna Mendesa, "In My Blood"!

One thought on “Shawn Mendes dobio poljubac od mlađeg fana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.