Iznenađenje za sve: Demi Lovato javno pohvalila novu muziku Taylor Swift!

Demi Lovato je bez rasprave fenomenalna pevačica, ali zbog svoje naravi često je gubila fanove i prijatelje jer otvoreno govori sve što misli, pa kada ona nekog ne podržava, ceo svet već zna za to. Već godinama znamo da Demi nije ljubitelj Taylor Swift, pa je njen gest od juče iznenadio sve njene Instagram pratioce!

Pre samo nekoliko dana, Swiftieji su verovali da Demi ponovo pokušava da “spusti” Taylor svojim Instagram Storyjem u kom je napisala da je preskočila MTV VMA dodelu nagrada sa razlogom, međutim, Demi je umesto rasprave o tome objavila Story na kom sluša Taylorinu pesmu sa albuma “Lover” koja ima ogroman potencijal da bude hit, “Cruel Summer”.

“Život je prekratak da ne podržavamo druge žene, naročito žene koje stvaraju ovako sjajnu muziku. Odličan posao, Taylor Swift” napisala je Demi na Storyju, a Taylor je bila brza pa joj je odgovorila takođe na Storyju! “Ovo je tako divno i vratilo mi je veliki osmeh na lice, hvala ti Demi” napisala je Tay – ovo je svakako zreo potez sa obe strane, koliko god se njih dve volele ili ne.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Na bini posle deset meseci: Taylor Swift nastupila na Jingle Ballu, pridružio joj se i Ed Sheeran!

One thought on “Iznenađenje za sve: Demi Lovato javno pohvalila novu muziku Taylor Swift!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.