Shawn i Camila praznik proveli držeći se za ruke!

Shawn Mendes i Camila Cabello proveli su praznik Dan nezavisnosti zajedno, a paparaci su uspeli da ih snime u momentu dok su se držali za ruke, što je samo pojačalo glasine o tome da su njih dvoje odlučili da započnu vezu, koje postoje od one sekund kad je Cam objavila da se razišla sa dečkom.

Kako se navodi, Camila i Shawn bili su zajedno u izlasku, a slikani su u povratku u njegov stanu u Zapadnom Holivudu. Njih dvoje izgledali su veoma blisko sve vreme, što je uključivalo držanje za ruke i nežne dodire. Ranije u toku dana oni su snimljeni i pokraj jednog bazena gde vidimo kako Camilu priljubljenu uz njega.

Naravno, oni sad svima deluju kao par, jer ovakve slike teško da prave prijatelji! Shawn Mendes uporno poriče da su oni u vezi, ali sećamo se da je isto radio kad je bio viđan sa Hailey Baldwin, pa se ne kraju ispostavilo da su oni ipak bili par.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Možda vam se ovo više dopadne: Camila Cabello, Pitbull i J Balvin predstavili englesku verziju spot za "Hey Ma"

One thought on “Shawn i Camila praznik proveli držeći se za ruke!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.