Todrick Hall: Demi Lovato ne može da se poredi sa mnom!

Pevač Todrick Hall, jedan od najboljih prijatelja Taylor Swift trenutno aktuelan zbog pesme “Nails, Hair, Hips, Heels”, ušao je u manji sukob sa Demi Lovato u vreme kada je Scooter Braun kupio Big Machine izdavačku kuću i time dobio prava na Taylorine pesme – Demi je rekla Todricku da ne napada Scootera da je homofobičan jer je i sama Demi biseksualka!

Todrick sada govori isto što je tvrdio i tad, da Demi i on nisu isto i da nije ni trebalo da mu odgovara. “Ona je nedavno otkrila da je bi, i jako sam ponosan na nju, ali ne može sebe i svoje iskustvo da poredi sa mnom. Bilo je jako čudno kad mi je odgovorila na Instagramu u komentaru” ispričao je Todrick.

Todrick, naravno, i dalje nema lepo mišljenje o Scooteru Braunu, ne samo iz podrške Taylor Swift već i zbog sopstvenog iskustva. “On nema mnogo klijenata druge boje kože, a ako ih i zastupa, onda su to ljudi sa razvijenim karijerama. Ista je priča i sa gejevima. Moja seksualna orijentacija i rasa bili su kao hendikep za mene dok sam radio sa Scooterom” tvrdi Todrick.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Idealna prilika: Demi Lovato spremna da uništi Taylor Swift?

One thought on “Todrick Hall: Demi Lovato ne može da se poredi sa mnom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.