Demi Lovato glumiće u poslednjoj sezoni “Will and Grace’s”

Demi Lovato je u prethodnih nekoliko meseci ponovo pokrenula svoju karijeru na malim ekranima – prvo pojavljivanjem u emisiji “Bachelorrete”, a uskoro ćemo moći da je gledamo u filmu o Evroviziji, kao i u poslednjoj sezoni serije “Will and Grace’s”.

Demi je vest prvo potvrdila na svom Instagramu, a u opisu slike je napisala “Will & Grace & Demi”. Sezona će imati 18 epizoda, a Demi će igrati Jenny, ženu koja neočekivano ulazi u Willov život i drži svoj gard visoko.

“Kada je NBC imao priliku da ponovo poveže ovaj neverovatni glumački i kreativni tim, uhvatili smo šansu. Uticaj i nasleđe Will & Grace-a jednostavno se ne može preuveličati, kako kao istinski game changer u prikazivanju LGBTQ+ zajednice, tako i kao jedna od najboljih komedija u istoriji televizije” rekli su reditelji sa NBC televizije u svojoj izjavi.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Imamo dobitnicu Demi Lovato "Confident" diska!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.