Svi ćemo moći da ga gledamo: Demi Lovato objavila naziv i dan izlaska svog dokumentarca!

Demi Lovato već odavno priča o dokumentarnom filmu o svom životu a njega će čitav svet moći da gleda na YouTubeu od 17. oktobra! Kako se navodi, ova priča će nositi naziv, “Demi Lovato: Simply Complicated” (Demi Lovato: Jednostavno komplikovana) i u njemu ćemo od Demi čuti neke priče koje do sad nisu znali ni najveći Lovatici!

Demi će pričati o svojoj borbi na život i smrt sa porocima kao i kako je prešla put do ozdravljena kroz šou X Factor. Čućemo i priče o njenom privatnom životu i ljubavi kao i kraju veze sa Wilmerom Valderramom odnosno tome kako danas živi kad je ponovo singl.

“Moji fanovi su sa mnom na ovom putovanju otkako sam imala osam godina i sa njima sam podelila neke od najvažnijih momenata u životu”, priča Demika. “Sad kad krećem na ovo novo putovanje i lično i profesionalno, veoma mi je važno da kreiram dokumentarac putem platforme koja će mi dozvoliti da svoju priču dam direktno fandomu”, kaže ona. Naravno, pre filma očekuje nas i novi album Demi Lovato pod nazivom “Tell Me You Love Me” koji stiže već u petak!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Iggy Azalea: Wilmere, krajnje je vreme da se oženiš sa Demi Lovato!

One thought on “Svi ćemo moći da ga gledamo: Demi Lovato objavila naziv i dan izlaska svog dokumentarca!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.