Demi Lovato se vraća glumi?

Demi Lovato ne glumi još od otkazivanja njezinog dječjeg showa „Sonny With a Chance“ prije 10 godina kada se prvenstveno posvetila glazbi. Nedavno su krenule glasine o Deminom povratku glumi, a ovih dana je potvrđeno – Demi Lovato se vraća glumi.

Kako prenosi E!, Demi će imati jednu od glavnih uloga u seriji imena Hungry (gladna). Radnja se vrti oko prijatelja u psihološkoj supportivnoj grupi namijenjenoj oboljelima od poremećaja u prehrani. „Oni će tokom radnje pronaći ljubav i sreću, a i neki desert u hladnjaku koji će im zasladiti život.“ navode kreatori serije.

Pilot epizoda je već snimljena, a Demi je kreditirana i kao producentica serije. Otkupljena su i prava na seriju, pa čak i ako serija bude otkazana, pilot epizoda će se i dalje emitirati kao programski special. Jedno je sigurno: Demi ćemo vidjeti na malim ekranima.

Demi smo tokom godina mogli viđati u malim gostujućim ulogama u nekoliko serija, pa je ona imala gostujuću ulogu u Netflixovoj seriji Will and Grace, manju ulogu u dvije epizode serije Dusk Till Dawn, a glumila je Dani u seriji Glee, ljubavni interes preminule Naye Rivere.

Radnja serije Hungry je fokusirana na život oboljelih od poremećaja u prehrani, a Demi je progovorila o svojoj borbi s bulimijom. Ona je navela da se njezina borba s poremećajem u prehrani pogoršala kada je njezin tim pokušao kontrolirati njezin unos hrane.

Pročitajte još  Lovatic o M&G sa Demi: Ne bacajte pare, nije joj stalo do nas!

„Konstantno su me kontrolirali. Mrzila sam to. Ponekada bi mi oduzeli mobitel kako nebi mogla naručiti dostavu u sobu. Ako sam dobila voće za poklon u hotelskim sobama, tim bi i to maknuo od mene. Govorili su kako je to „previše šećera“. To je jako narušilo moj odnos s hranom.“ izjavila je Demi.

Demi je tada otpustila svoj bivši tim i zaposlila Scootera Baruna, menadžera Ariane Grande i Justina Biebera. Scooter je uz Demi izvršni producent serije Hungry.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Marina Gradac je urednica portala Famoza.net. Uz pisanje, ona je učenica srednje glazbene škole i part time kompozitor glazbe. Od malena voli ćitanje, pisanje i glazbu. Uz njezin stalan rad na Famozi, ona objavljuje i svoje glazbene kritike u rubrici “My Blog”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.