Demi pojašnjava: Ljudi, intervju je nastao davno, volim Selenu!

delena-demi-lovato-and-selena-gomez-fans-and-demi-lovato-277418717

Čitav svet bio je u šoku nakon što je u intervjuu za magazin Complex Demi Lovato poručila kako se više ne viđa sa Selenom ali pevačica kaže da je samo došlo do velike zabune!

Iako se intervju zaista pojavljuje u novom broju spomenutog časopisa, Demi objašnjava da je on nastao jako davno! “Intervjui se rade mesecima pre nego što broj izađe. Od tad se mnogo toga promenilo. Nemojte verovati u gluposti”, napisala je Demi i učinila da Lovatici i Selenatori opet imaju osmeh na licu! Kao šot znamo, Selenita i Demika jako su se zbližile u prethodnih dva meseca i sad su opet bliske prijateljice pa je intervju za Complex izgleda urađen neko vreme pre nego što se to desilo.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  American Music Awards 2017: Potpuna dominacija Bruna Marsa, velike pobede i za Biebsa, Shawna Mendesa i Nialla Horana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.