Želi da se posveti porodici: Ed Sheeran ponovo ide na veliku pauzu!

Ed Sheeran svoju veliku i uspešnu “Divide” turneju završava u zavičaju, u gradu Ipsviču, a zaključno sa tim nastupom Ed stavlja tačku na seriju koncerata i odlučuje da napravi podužu pauzu kad su u pitanju nastupi, kao što je to uradio pre objavljivanja albuma “Divide”.

Ed je poslednji koncert završio ove nedelje, i na njemu se obratio fandomu! “Kao što znate ili možda ne znate, na ovoj turneji sam već dve godine i danas je poslednje veče svega toga. Osećaj je gorkosladak, ali volim što ste ovde i što završavamo turneju u Ipsviču. Ovo je moja poslednja svirka u narednih 18 meseci sigurno” otkriva Ed.

“Jako smo emotivni sad i naročito ljudi u bekstejdžu. Kao da raskidamo sa devojkom s kojom smo bili tako dugo, ovo je bila predugačka turneja. Vidimo se za nekoliko godina, hvala vam!” zaključio je on. Ed će se sada posvetiti porodici i provoditi više vremena sa svojom suprugom Cherry Seaborn.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ed Sheeran

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Kralj lavova: Ed Sheeran uradio novu tetovažu na grudima!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.