Želi da se posveti porodici: Ed Sheeran ponovo ide na veliku pauzu!

Ed Sheeran svoju veliku i uspešnu “Divide” turneju završava u zavičaju, u gradu Ipsviču, a zaključno sa tim nastupom Ed stavlja tačku na seriju koncerata i odlučuje da napravi podužu pauzu kad su u pitanju nastupi, kao što je to uradio pre objavljivanja albuma “Divide”.

Ed je poslednji koncert završio ove nedelje, i na njemu se obratio fandomu! “Kao što znate ili možda ne znate, na ovoj turneji sam već dve godine i danas je poslednje veče svega toga. Osećaj je gorkosladak, ali volim što ste ovde i što završavamo turneju u Ipsviču. Ovo je moja poslednja svirka u narednih 18 meseci sigurno” otkriva Ed.

“Jako smo emotivni sad i naročito ljudi u bekstejdžu. Kao da raskidamo sa devojkom s kojom smo bili tako dugo, ovo je bila predugačka turneja. Vidimo se za nekoliko godina, hvala vam!” zaključio je on. Ed će se sada posvetiti porodici i provoditi više vremena sa svojom suprugom Cherry Seaborn.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ed Sheeran

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  "Ona je idiot": Princeza definitivno sekla Eda Sheerana mačem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.