Da li je već udata? Nicki promenila ime na Twitteru!

Nicki Minaj je 30. jula obnovila bračnu dozvolu, koja joj daje tačno 90 dana da se venča, a izgleda da je ona tu dozvolu i iskoristila. Nakon silnih odlaganja, spekuliše se da je ona konačno stala na ludi kamen sa Kennethom Pettyjem jer je promenila svoje Twitter ime.

Ne zna se da li je ovo neka naznaka, ali Nicki se već nekoliko dana na Twitteru zove Ms. Petty, što može da znači da se već udala, ali može da znači i da samo mnogo voli svog verenika, Kennetha. Nicki je već rekla da trenutno nema vremena za veliku svadbu, jer nije ništa planirala zbog izlaska njenog novog albuma, što može značiti da je deo sa venčanjem obavila i da samo čeka da objavi to javnosti u što bržem roku.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Semina nam šalje kviz o svojoj omiljenoj reperki, Nicki Minaj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.