Silovatelj i ubica: Uhapšen muž Nicki Minaj

Nicki Minaj sve je zaprepastila nakon što se udala za Kennetha Pettyja koji je odrobijao više od deset godina u zatvoru usled silovanja i ubistva koje je počinio. Život sa takvim čovekom nije nimalo lak, što se potvrdilo sad kad je on ponovo uhapšen, a sve to jer je “zaboravio” da se registruje kao silovatelj.

Naime, po američkim zakonima, svako ko je bio osuđen za silovanje mora da se javi policiji ukoliko promeni svoje mesto boravka, a Petty to nije uradio nakon što se preselio u Kaliforniju. On je prethodno bio registrovan u Njujorku, a iako se još u julu prošle godine preselio u Kaliforniju, on to nije učinio. Petty je u novembru već bio uhapšen zbog toga pa pušten na slobodu nakon što je platio 20.000 dolara, ali kako sad piše Daily Mail, on ni posle toga nije obavio svoju zakonsku obavezu. Zato, ovog puta uhapsila ga je federalna policija, bez mogućnosti da se brani sa slobode.

Petty je silovanje počinio 1995. godine i ono je nesumnjivo dokazano, zbog čega je proveo četiri godine u zatvoru. On je 2006. godine učinio nešto još strašnije jer je ubio čoveka, posle čega je “odležao” još 10 godina. Nicki ga je u prošlosti branila za silovanje rekavši da je on tad bio u vezi i da to nije ništa strašno jer je silovao devojku sa kojom je bio u vezi, a koja je tad imala samo 15 godina. Kenneth Petty zbog svojih stravičnih zločina nikad neće biti potpuno slobodan, jer osim što mora da se javlja policiji, to što je registrovan kao silovatelj znači da policija uvek može da ga privede kad se neki sličan slučaj desi, i sazna da li je on u to umešan ili ne. Nicki Minaj i dalje nema nameru da ga napusti i najavljuje da želi i dete sa njim.

Pročitajte još  Kraj rata: Taylor Swift se izvinila Nicki Minaj!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Nicki Minaj

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.