Cardi B ne priznaje krivicu: Ponovo bih gađala Nicki cipelom!

Sramotni sukob Nicki Minaj i Cardbi B na zabavi magazina Harper’s Bazaar obeležio je prethodni vikend, a stvari se od tad nisu smirile. Dok Nicki tvrdi da sa njenom rivalkom nešto nije u redu i da je ona napada bez razloga, Cardi B insistira na tome da Nicki krije pravu istinu.

“Cardi kaže da Nicki iz čista mira voli da provocira ljude i da je ona samo branila čast svoje ćerke i porodice koju je Nicki vređala. Bila je toliko besna da bi je sad ponovo gađala cipelom”, priča jedan izvor za TMZ. “Ništa ona ne bi promenila. Samo je branila čast svoje ćerke.”

Nicki međutim insistira da je baš briga i za Cardi i za njenu bebu i da nikad nije komentarisala takve stvari. Ipak, onda zaista ostaje pitanje šta je Cardi nateralo da tako reaguje, jer teško da je ona to uradila iz čista mira.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Cardi B

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Rizikuje: Dečko Nicki Minaj uradio OGROMNU tetovažu njenog imena!

2 thoughts on “Cardi B ne priznaje krivicu: Ponovo bih gađala Nicki cipelom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.