Preslatko: Kendall Jenner ulogu tetke shvata vrlo ozbiljno (video)

Kourtney Kardashian je trenutno na odmoru sa svoje troje dece, Masonon, Penelope i Reignom, a pridružila im se i Kendall Jenner. Kendall nije prezala od deljenja preslatkih momenata sa svojim nećacima na Instagram, a jedan nam je posebno privukao pažnju.

Na slajdu koji je postavila nalaze slika i snimak. Na slici Kendall srećno pozira pored zalasla sunca, a na snimku grli malog Reigna, a onda se dodiruju nosićima. Reign se kikoće i uživa sa svojom tetkom, a ni Kendall ne deluje ništa manje srećno. Hailey Bieber je iskomentarisala ovu objavu “Američka dušica. Kompletna devojka”, a Khloe je dodala “Prelepa Kenny!”

View this post on Instagram

🙂

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Selena Gomez doživela napad na AMA, stigla podrška Hailey Bieber!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.