Vaše zvezde za utorak, 20. avgust 2019. godine

Svoj 27. rođendan danas slavi američka pevačica i glumica, Demi Lovato.

HRSKP3 Ovan (21.3 – 20.4.)

Ukoliko se nađete u prilici da nešto krupno kupujete ili da potpisujete neke veoma važne vrednosne papire, budite na oprezu, jer nije povoljan trenutak. Može vam se potkrasti greška koju kasnije nećete biti u prilici da ispravite.

HRSKP4 Bik (21.4 – 20.5.)

Iznenadni susret pruža mogućnost da jedno davno poznanstvo preraste u romansu. Strpljivo prevaziđite moguće poteškoće na početku, jer će sve delovati veoma haotično. Tokom večeri stiže neočekivani obrt, koji će vas poljuljati.

HRSKP5 Blizanci (21.5. – 20.6.)

Pred vama je moguća manja kriza, jer se odnos sa voljenom osobom sveo na kratke razgovore, koje po navici obavljate na kraju svakog dana. Grešite ako mislite da ćete stvar popraviti dugim i iscrpljujućim razgovorom, za koji večeras nije vreme.

HRSKP6 Rak (21.6. – 20.7.)

Kako na ljubavnom, tako i na poslovnom planu, pred vama je dan pun rizičnih situacija. Ovo vam iziskuje dosta energije, koja vam, inače, manjka. Razgovori koje ćete voditi sa određenim osobama neće dati velike rezultate.

HRSKP7 Lav (21.7 – 21.8.)

Iz straha da ne poljuljate prividnu stabilnost u vezi, svu krivicu preuzimate na sebe. Možete upasti u ozbiljan sukob jer ste precenili svoju strpljivost. Promene u privatnom životu remete i rutinu u vašoj radnoj svakodnevici.

HRSKP8 Devica (22.8. – 22.9.)

Na pomolu je finansijski dobitak koji će ublažiti napetost koja vas već neko vreme muči. Ne zatrpavajte se novim obavezama već dan provedite u minimalnim poslovnim aktivnostima. Odložite sve što niste u obavezi danas da završite.

HRSKP9 Vaga (23.9 – 22.10.)

Konačno biste mogli da donesete odluku, iako je to vama najveći problem. Pobedite svoju kolebljivost i prihvatite se odgovornosti. Izbegavajte rasprave sa muškarcima. U ljubavi ne oklevajte, pravi je trenutak da zauzmete čvrst stav.

HRSKP10 Škorpija (23.10. – 22.11.)

Dan počinjete grandioznim planovima. Lovite svaku priliku ne biste li se ponovo nametnuli kao konkurencija osobama koje su vas pretekle. To vas suočava s komplikovanim zadacima, zbog kojih, ako ih ne rešite, možete ispasti smešni. Ne zalećite se.

HRSKP11 Strelac (23.11. – 20.12.)

Nezadovoljstvo na ljubavnom planu preti da postane uzrok ozbiljnog sukoba između voljene osobe i vas. Pravi uzrok svega leži u tome što ste već neko vreme odnos sveli na dopisivanje i telefonske razgovore, koji su, uglavnom, šturi.

HRSKP12 Jarac (21.12. – 19.1.)

Ukoliko je bilo nekih nedefinisanih odnosa koje do sada niste raščistili, veče donosi pravo otkrovenje. Stiže vam neočekivani podsticaj od osobe od koje to niste očekivali. Vreme je da se opustite, ali izbegnite alkohol.

HRSKP1 Vodolija (20.1. – 18.2.)

Pripazite na troškove, neophodno je da pažljivo i temeljno rasporedite svaki dinar. Nezaposleni treba da se obrate svojim prijateljima za pomoć. Krajem dana stižu olakšanje i jaka moralna podrška od starijeg člana porodice.

HRSKP2 Ribe (19.2. – 20.3.)

Ukoliko imate problematične odnose u radnom okruženju, ovaj dan vam donosi pravo otkrovenje. Nakon preraspodele zaduženja, stiže vam neočekivani podsticaj od osobe koja vam do sada nije bila prijateljski naklonjena.

 

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.