Ariana Grande 4: Novi album pevačice je već jako blizu, stigle važne informacije!

Ariana Grande se povukla iz javnosti nakon što je završila svoju “Dangerous Woman” turneju ali to što je neviđamo u javnosti ne znači da one radi vredno! Ima li boljeg dokaza za to od činjenice da je njen novi album skoro spreman!

Producent albuma je Pharrell Williams a on je u razgovoru za WWD otkrio informacije koje će jako zanimati fandom! “Novi Arianin album je prilično neverovatan”, kaže on i dodaje, “Stvari koje ona ima da kaže na ovom albumu, to je novi nivo. Njen album je neverovatan.”

U isto vreme, Scooter Braun, njen menadžer, dao je intervju za časopis Variety gde je otkrio u kom pravcu ide ovaj album! “Ona ima toliko neverovatan glas da je vreme da peva pesme koje je definišu. Whitney, Mariah, Adele… kad one pevaju, tačno osetite da su to njihove pesme. Ariana ima velike momente; vreme je za njenu pesmu.” Izgleda da album zaista nije daleko!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Andrein blog: Top 4 kombinacije Ariane Grande!

3 thoughts on “Ariana Grande 4: Novi album pevačice je već jako blizu, stigle važne informacije!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.