Stiže uskoro! Šta sve znamo o novom albumu Ariane Grande?


Kako je nedavno potvrdio Arin polubrat Frankie Grande, novi album stiže uskoro, pa hajde da vidimo šta sve znamo o Arianinom četvrtom albumu!

Iako datum albuma nije tačno preciziran, dve stvari potvrđuju da će album sigurno izaći ove 2018. godine – Ari je prvo objavila kratak snimak iz studia 31. decembra uz opis “vidimo se sledeće godine” i Frankie je nedavno otkrio da će se to dogoditi sredinom marta zato što je apsolutno sve završeno. Pevačica je jednom prilikom otkrila da bi volela da njen četvrti album ima 10 pesama, odnosno manje pesama u odnosu na “Dangerous Woman” album.

Oni koji su bili u prilici da čuju pesme kažu da su pesme neverovatne i na potpuno novom nivou, a jedan od tih osoba je i Pharrell Williams. Ovaj album će sigurno istaći njene vokalne sposobnosti, što je istakao i njen menadžer Scooter Braun. “Ona ima izvanredan glas i vreme je da peva pesme koje je definišu. Whitney, Mariah, Adele… pevaju pesme koje ih predstavljaju. Ariana ima velike vokalne sposobnosti – vreme je za njenu pesmu,” dodaje Scooter.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Koje slike na Famoza Instagramu su vam se najviše dopale u 2019. godini?

One thought on “Stiže uskoro! Šta sve znamo o novom albumu Ariane Grande?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.