Rihanna je spremna da objavi novi album u 2019. godini!

RiRi je svoj osmi studijski album objavila još 2016. godine i od tada se posvetila potpuno drugim stvarima kao što su gluma i njena “Fenty Beauty” linija, međutim pevačica ima potpuno drugačije planove za 2019. godinu kada je u pitanju muzika! U poslednjim danima 2018. godine Rihanna je obradovala fanove izjavom da u toku ove 2019. mogu očekivati njen deveti studijski album R9!

Nakon što je pevačica na Instagramu postavila fotografiju svoje kozmetičke linije, jedan fan ju je upitao kada će čuti novu muziku od nje i potpuno neočekivano je dobio i to veoma konkretan odgovor od pevačice! “2019,” napisala je RiRi. Osim što sada znamo da ćemo u 2019. čuti novi Rihannin novi album, pevačica nije otkrivala više detalja o svemu.

Ranije u toku decembra, pevačicin vokalni producent je odgovarao na Q&A pitanja u Instagram lajvu, pa je između otkrio da je njen novi album “neverovatan”. “R9 je neverovatan. Neverovatan je i to je sve što ću reći, ” rekao je on u lajvu. Da li ste spremni?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Rihanna

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Avijatičarka: Rihanna dominira u novom editorijalu

One thought on “Rihanna je spremna da objavi novi album u 2019. godini!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.