Victoria Justice: Vraćam se muzici i dolazim na Balkan!

Mnogi već i zaboravljaju da je Victoria Justice imala muzičku karijeru, ali ona zna da je to posledica toga što se već godinama isključivo bavi glumom. Ipak, Vic ističe da je pevanje i dalje njena velika ljubav!

“Definitivno planiram da se vratim u studio čim sakupim dovoljnu količinu muzike koju zatim treba da završim i objavim. Muzika je deo moje duše. Nikad neću prestati da radim na njoj niti da je volim”, ističe ona za časopis Lefair gde je gostovala zajedno sa svojom sestrom Maddie. Upravo Maddie otkriva da će njih dve dolaziti na Balkan!

“Ja sam putovala širom Evrope prošlog leta – bila sam u Barseloni, Francuskoj… Victoria i ja ćemo ići zajedno negde, verovatno u Grčku. Možda Mikonos!”, priča Maddie. Ako sledećeg leta budete tamo, nemojte se iznenaditi ukoliko ih sretnete! Da li biste voleli da jedan od naših sledećih intervjua bude baš sa Vic?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Victoria Justice

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Victoria Justice: Sjajan je osećaj vratiti se muzici, više neću stati!

6 thoughts on “Victoria Justice: Vraćam se muzici i dolazim na Balkan!

  1. Bilo bi super da uradite intervju sa njom ,a i da na putu do Grčke poseti nas😄

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.