Victoria Justice: Vraćam se muzici i dolazim na Balkan!

Mnogi već i zaboravljaju da je Victoria Justice imala muzičku karijeru, ali ona zna da je to posledica toga što se već godinama isključivo bavi glumom. Ipak, Vic ističe da je pevanje i dalje njena velika ljubav!

“Definitivno planiram da se vratim u studio čim sakupim dovoljnu količinu muzike koju zatim treba da završim i objavim. Muzika je deo moje duše. Nikad neću prestati da radim na njoj niti da je volim”, ističe ona za časopis Lefair gde je gostovala zajedno sa svojom sestrom Maddie. Upravo Maddie otkriva da će njih dve dolaziti na Balkan!

“Ja sam putovala širom Evrope prošlog leta – bila sam u Barseloni, Francuskoj… Victoria i ja ćemo ići zajedno negde, verovatno u Grčku. Možda Mikonos!”, priča Maddie. Ako sledećeg leta budete tamo, nemojte se iznenaditi ukoliko ih sretnete! Da li biste voleli da jedan od naših sledećih intervjua bude baš sa Vic?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Victoria Justice

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Utišala tabloide: Victoria Justice javno podržavala Arianu Grande!

6 thoughts on “Victoria Justice: Vraćam se muzici i dolazim na Balkan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.