Arianin menadžer Scooter Braun: Jedva smo nastavili „Dangerous Woman“ turneju, Ariana je plakala danima!

Nakon traumatičnog događaja na koncertu u Mančesteru, normalno je da se Ariana Grande osećala potpuno slomljeno, što sada nakon toliko vremena potvrđuje i njen menadžer Scooter Braun.

Scooter ističe da je Ariana bila ozbiljno istraumirana i da joj je bilo izuzetno teško da u bolnici poseti 19 povređenih osoba i njihove porodice. „Kada je Ariana čula da su neki njeni fanovi poginuli, bila je tako tužna da je plakala danima. Osetila je svako ime koje je objavljeno, svako lice je oplakala jer ona je jednostavno takva osoba“ ističe Scooter, koji je objasnio i kako je izgledala njihova poseta povređenih Arianatora u bolnici. „To je bio jedan od naših najtežih dana, već nakon prve porodice sam morao da joj pomognem. Oboje smo bili izgubljeni“ izjavio je on.

Ariana je u prvim danima imala problema i sa odlukom da li da nastavi „Dangerous Woman“ turneju, međutim, Scooter nije ni sumnjao da će se sve nastaviti kako treba! „Nismo imali pravo da kažemo da smo previše tužni da bismo nastavili. Teroristi su izabrali pogrešan koncert – jer ako su mislili da ćemo se mi zaustaviti, onda ne poznaju ni Arianu ni mene“ zaključuje Scooter ponosno.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Priča za sve fandome: Ovo je koncert koji nam je oterao Biebsa, 1D, Taylor, Demi, Selenu...

3 thoughts on “Arianin menadžer Scooter Braun: Jedva smo nastavili „Dangerous Woman“ turneju, Ariana je plakala danima!

  1. Jadna ona mogu misliti kako joj je bilo ona svoj fandom voli vise od svega na svetu 🌙

  2. Jadna Ariana 🙁 Baš mi je žao nje i Arianatora i njihovih porodica koji su bili na koncertu.

  3. Baš mi je žao da je sve to morala doživiti, ali ovako je samo ponovno dokazala koliko je jaka💪

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.