Venčanje Ariane Grande: Sve što znamo za sad!

Kao što smo već i pisali o tome, Ariana Grande verila se decembra 2020. godine za njenog dečka Daltona Gomeza. Njihova veza nije trajala ni godinu dana, ali i sami možemo videti da su savršeni jedno za drugo. Venčanje su zakazali za april 2021. godine, a sada ćemo i proći kroz sve što smo do sada saznali o njemu.

Grande i Gomez navodno planiraju venčanje početkom leta

‘Us Weekly’ nas je 7. aprila obavestio o Arianinom planiranju venčanja početkom leta i kako je već počela sa pripremama, ali nisu precizirali kog datuma će se i održati.

Venčanje će biti malo i bezbedno za COVID-19

Ovaj sladak par ne planira džinovsko venčanje zbog cele situacije sa pandemijom, pa gledaju kakve opcije imaju za intimnu ceremoniju. Neće biti zvaničnog venčanja dok sve ne bude bezbedno i sigurno.

Najverovatnije će se venčati u Kaliforniji, ali nije sigurno

Od aprila, Grande i Gomez razmatraju mesta u više država. Ali ‘Us Weekly’ nam otkriva da će se najverovatnije venčati u Kaliforniji.

Ariana pokušava da drži svoje planove sa Daltonom privatnim

Ne očekujte da će pevačica objaviti mnogo o svom planiranju venčanja na društvenim mrežama. Kako saznajemo Ariana namerno drži većinu svoje veze sa Daltonom u tajnosti. ”Ona jako poštuje Daltona i trudi se da ne deli previše o njihovoj vezi, ali nije lako.”, otkrio nam je izvor blizak njoj. Jednom prilikom Ariana je na svom storyju napisala, ”Deljenje posebnih stvari iz ličnog života koje vas čine srećnim može biti zaista traumatično.”

Pročitajte još  "Varala me je sa Peteom": Ariana Grande uvučena u Twitter skandal svog bivšeg dečka Big Seana

Ariana i Dalton su ludo zaljubljeni dok pripremaju venčanje

”Oni su potpuno opsednuti jedno drugom. On obožava da joj poklanja svu svoju pažnju i stvarno je čini srećnom. Svi Arianini prijatelji i porodica ga obožavaju.”, otkrio nam je izvor blizak mladencima.

Ariana nam otkriva malo više o Daltonu otkad je najavila veridbu

Pevačica ne obavljuje često o svom dečku Daltonu, ali otkako je najavila u decembru 2020. godine da se veri , posvetila je njemu dve dodatne objave na Instagramu. Te objave su sadržale njihove retke zajedničke slike.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  Jedva čekamo: Ariana Grande predvodi zvezde u seriji "Carpool Karaoke" (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.