Pogledajte: Kylie Jenner ponovo imitira svoje sestre!

Kylie Jenner je već jednom prilikom pokazala svoje “glumačke” sposobnosti uz pomoć popularne i trenutno veoma aktuelne aplikacije TikTok čija popularnost je naglo skočila za vreme ovog vanrednog stanja širom planete. Ona je pre izvesnog vremena imitirala svoju sestru Kourtney Kardashian i jednu scenu koja je prikazana u njihovom rijaliti šouu “Keeping Up With The Kardashians”, a mlada preduzetnica se sada odlučila da ponovi taj uspeh novom imitacijom na spomenutoj društvenoj mreži!

Ovog puta Kylie Jenner je odlučila da se našali na jednu apsurdnu svađu između njenih starijih sestara – Kourtney i Khloe Kardashian. Naime, Kourtney i Khloe su se svađale oko Wi-Fija, a u ovoj imitaciji Kylie je dobila pomoć svoje bliske prijateljice Anastasije “Stassie” Karanikolaou, koja je prethodnog puta imitirala Kendall Jenner kada je učestvovala u jednom od TikTokova koji je Kylie objavila na svom profilu na ovoj mreži. Kylie je imitirala Khloe, dok je Stassie imitirala Kourtney, a svađa je izgledala ovako!

@kyliejenner

radiation

♬ Radiation from Keeping up with the Kardashians – e_entertainment

Khloé: Kourtney, koji je đavo sa tvojim Wi-Fijem? Imaš ovu ogromnu kuću i ne možeš priuštiti Wi-Fi ruter ovde?
Kourtney: Ne radi se o tome da li mogu da priuštim, već o radijaciji.
Khloé: Svakako ćeš umreti. Razumeš to, zar ne? Umrećeš kada prođe dobar Snapchat. Koji k*rac?

Pročitajte još  Platila joj da ćuti: Kylie Jenner ne mora na suđenje zbog krađe!

Pogledajte ovaj urnebesan video obavezno, a nedavno nam je Kylie prikazala svađu oko “slatkih” farmerki Kendall Jenner sa Kris koju je glumila Kyliena prijateljica Stassie, dok je Kylie imitirala svoju sestru. Svađa je u fazonu “Zašto si uzela moje slatke farmerke bez pitanja,” što svako ko ima sestru od koje ponekad pozajmi stvari može da razume, pogotovo ako se to pozajmi bez pitanja. Međutim, ostavljamo vam da pogledate i taj video koji se nalazi ispod. Pišite nam utiske i da li vi koristite TikTok?

@kyliejenner

you are cute jeans @stassiebaby

♬ Cute Jeans from Kardashians KUWTK – e_entertainment

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Kylie Jenner izgubila želju da obnovi prijateljstvo sa Jordyn Woods

One thought on “Pogledajte: Kylie Jenner ponovo imitira svoje sestre!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.