Uz mnogo hejt komentara: Addison Rae postala pevačica, poslušajte “Obsessed”!

Addison Rae je neko ko ima svu pažnju medija i javnosti, ali nešto u stilu Kardashian-Jennera, jer svaki njen korak se prati, ali ga isprati i mnoštvo negativnih komentara. Addison je odlučila da se otisne u muzičke vode, kao što to jutjuberi i TikTokeri rado rade, i uglavnom nailaze na uvrede jer “nisu pravi pevači”. Da li je tako i sa Addison, procenite sami slušajući njen debi singl “Obsessed”!

Baš nakon glasina da Addison napušta TikTok, ona je odlučila da uđe u potpuno novi svet. Iako TikTokerka demantuje priče da napušta društvenu mrežu koja ju je “podigla”, ona je juče predstavila potpuno novi početak, pesmu “Obsessed”, za koju je odmah objavljen i spot. “‘Obsessed’ je na svim platformama, jako sam emotivna u ovom momentu. Ova pesma me tera da osećam mnogo toga, i mnogo volim muziku, to je sve” napisala je novopečena pevačica na Instagramu.

Na pesmi je zapravo radio i Benny Blanco, jedan od čuvenih producenata, tako da se Addison nije igrala kada je želela hit. Pesma bez problema stiže do pet miliona pregleda za samo jedan dan, tako da pretpostavljamo da će zaista biti puštana svuda! Addison planira pesmu i uživo da izvodi i poručuje da se nada da će ljudi shvatiti da je ovo jedan aspekt njene ličnosti. Za fotke iza scene, kliknite ovde!

Pročitajte još  Bryce Hall: Addison Rae nije trudna, otkud vam to?

Tekst je jasan i nije komplikovan – TikTokerka poručuje da i da raskine, uvek će imati sebe, a sobom je opsednuta dovoljno da joj niko drugi i ne treba! “Kažeš da bi umro za vreme, i ja bih umrla za sebe” peva ona.

Ono što je nezaobilazno kad je u pitanju Addison jesu i hejt komentari, pa nećete zateći prijatan prizor kada uđete u komentare. “Vidite, ima mnogo muzičara na svetu koji ne mogu da priušte da snime pesmu, ova će snimiti i album”, “Gledajte sad kako Charli D’Amelio snima pesmu”, “Ovo je besmislen tekst”, samo su neki od komentara. Vi nam dajte svoj sud kad poslušate pesmu – ima li Addison vašu podršku?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Addison Rae

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Addison Rae pričala o napuštanju TikToka

2 thoughts on “Uz mnogo hejt komentara: Addison Rae postala pevačica, poslušajte “Obsessed”!

  1. Iskreno, pesma mi je dosadna, spot isto. Nema neku zanimljivu radnju… Addison ima lep glas i sve to, ali.
    .

  2. Iskreno mislim da je Addison dobra osoba i tiktokerica ali sad bi svatko bio pjevac..cudno mi je to

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.