Novi trend: Addison Rae nosi svoj bikini naopako, ali rezultat je neverovatan!

Koliko god hejta dobijala Tik Tok zvezda Addison Rae u poslednje vreme, ipak moramo priznati da je prava kraljica DIYa. Kao najnoviji trend ovog leta ona je svoj bikini obukla naopako i pozirala u njemu za svoj Instagram, a rezultat je neverovatan! Bacimo pogled i na to!

Magazin ‘Seventeen’ već je pisao trendove za ovo leto, ali ako tražite nešto baš posebno i zgodno najbolje rešenje ćete naći na profilu Addison Rae. Ona još jednom svojm Instagram pratiocima daje do znanja kako da savladaju vruće bikini izglede.

Addison je koristila najobičniji crni bikini i od njega napravila nešto jedinstveno. Oko vrata je vezala deo koji se vezuje na leđa i obrnuto i time je ovaj jednostavan bikini pretvorila u nešto posebno. Svom izgledu dodala je i kaubojski šešir i time pokazala svoju opsesiju oblačenju iz 2000ih godina.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Addison Rae (@addisonraee)

Pored nje, još neke slavne ličnosti furaju ovaj trend ovog leta, a neke od njih su Tana Mongeau i Kylie Jenner. Šta da vam kažemo osim da i sami isprobate ovo. Nećete pogrešiti!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Addison Rae

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  Addison Rae pričala o napuštanju TikToka

One thought on “Novi trend: Addison Rae nosi svoj bikini naopako, ali rezultat je neverovatan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.