Fanovima se čini da Addison Rae odlazi sa TikToka!

Addison Rae jedna je od najvećih zvezda društvene mreže TikTok, na kojoj je do sad zaradila barem pet miliona dolara! Međutim, fanovima se čini da se ona zasitila toga i da je spremna da se posveti drugim stvarima. Stvari su otišle dovoljno daleko da je i Addison morala da se oglasi!

“Ja nisam napustila TikTok! Nove objave stižu uskoro”, napisala je Addison na svom Twitter profilu. Nakon njeni reči, javio se Twitch strimer Karl Jacobs, šaleći se kako ga je prosto ubijala neizvesnost da čuje šta se dešava! Addison je i njemu odgovorila, rekavši kako bi bilo lepo da oni snime nešto zajedno!

Ako se pitate odakle uopšte ideja da Addison odlazi, fanovi su primetili da ona konstantno pravi sve veću razliku između objava. Recimo, ona je 12. februara poslednjih put objavila nešto, ali u pitanju je bio sponzorisan video.

Addison definitivno ne zavisi od TikToka,a s obzirom da se nedavno upustila u snimanje rimejka filma “She’s All That”. Ovo je izuzetno važna uloga za nju, pogotovu što je njoj pripala glavna rola!

Sem toga, nepotvrđeni izvori već neko vreme pričaju kako Addison sprema muzičku karijeru, kao i da će tome pristupiti izuzetno ozbiljno. Kako se navodi, Addison iza sebe ima već ima jak tim koji će joj omogućiti da radi sa nekim od najvećih imena u muzičkoj industriji. Neke glasine idu toliko daleko da kažu kako će ona objaviti singl sa Nicki Minaj, kao i da joj album producira čuveni Benny Blanco.

Pročitajte još  Bryce Hall konačno otkriva da li je njegova veza sa Addison Rae lažna!

Međutim, čak i u slučaju da se to desi, čini se da će Addison ostati na TikToku! Kad je u decembru pričala o budućnosti na ovoj društvenoj mreži, ona je istakla kako će ostati na njoj sve dok postoji interesovanje za njene aktivnosti. Dakle, to najviše zanima baš od njene publike!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Addison Rae

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.