Latino trio otkrio kako je rođena ideja za pesmu ‘Niña de la escuela’!

Početkom meseca Martina Stoessel izbacila je novu pesmu sa još dve latino koleginice, Lolom Índigo i Belindom. Pesma se zove ‘Niña de la escuela’ i govori o školskoj ljubavi prema dečku koji je nije želeo, ali sada su devojke odrasle i on im više ne treba. U najnovijem intervjuu ovaj trio nam je otkrio detaljnije kako je došlo do njihove saradnje!

”Samo što se završio karantin u Španiji, palo mi je na pamet da napravim pesmu o svojoj priči, kada mi se kao maloj sviđao dečak iz škole koga ne da nisam zanimala nego me je skroz ignorisao i loše se ponašao prema meni. Ovo je ženska himna pa su mi za saradnju trebale žene i Tini i Belinda su bile savršen izbor.” rekla je Lola.

”Sećam se da smo se upozanle na nekoj dodeli nagrada u Madridu u svlačionici. Lola je ušla na ekstravagantan način, tako visoka i lepa. Počele smo da ćaskamo i odmah smo se sprijateljile.” rekla je Tini.

Pročitajte još  Famoza music chart #219 - Glasajte za pet omiljenih pesama!

Autor: Famoza.net

Foto: YouTube Screenshot

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.